FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord contracteert Mitchell te Vrede

Mitchell te Vrede is de nieuwste aanwinst van Feyenoord voor volgend seizoen. De Rotterdammers nemen de aanvaller transfervrij over van stadsgenoot Excelsior. Te Vrede zal een contract voor twee jaar tekenen, met een optie voor nog eens twee jaar. De 20-jarige speler speelde inmiddels negentien wedstrijden in de Eredivisie.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, toont zich in zijn nopjes met de jonge spits: “We zien in hem een waardevolle toevoeging aan de selectie. Mitchell is een fysiek sterke spits, een allrounder met ook de nodige snelheid. In het gecombineerde beloftenteam van Jong Feyenoord/Excelsior laat hij zien dat hij gemakkelijk scoort.”

Van Geel besluit: “Hij is zeker nog niet uitontwikkeld. Onze technische staf gaat graag met hem aan de slag omdat we denken dat hij veel mogelijkheden heeft. Met zijn lengte zou hij bovendien ook nog een ideale pinchhitter kunnen zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *