FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel weer in gesprek met Leerdam en Cabral

Feyenoord maakt werk van het verlengen van de contracten van Kelvin Leerdam en Jerson Cabral. De club hervat deze week de gesprekken met het tweetal.

Technisch directeur Martin van Geel krijgt donderdag de zaakwaarnemer van Leerdam op bezoek. Feyenoord deed de 21-jarige rechtsback een voorstel om zijn tot 2013 lopende contract open te breken en te verlengen. Vrijdag is het de beurt aan de belangenbehartiger van Cabral.

Feyenoord wil door met de aanvaller, die in Rotterdam nog een contract heeft tot de zomer van 2013. Cabral ontving inmiddels een aanbod van de club. “Beide zaakwaarnemers zullen terugkomen op de aanbieding die hun spelers is gedaan. Of we deze week al tot een akkoord kunnen komen is afwachten”, zegt Van Geel in gesprek met NUsport.

De ‘td’ van Feyenoord wil tevens langer door met een reeks talenten. Anass Achahbar (18), Tonny Trindade de Vilhena (17) en Terence Kongolo (18) kunnen nieuwe aanbiedingen verwachten. “We willen die jongens financieel belonen voor de ontwikkeling die ze de dit seizoen doormaken. Daarnaast willen we een stuk bescherming inbouwen door ze langer aan ons te binden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *