FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Wijnaldum geniet van spelen in de Kuip

Georginio Wijnaldum werd afgelopen zaterdag als linksbuiten opgesteld door hoofdtrainer Phillip Cocu. De buitenspeler kende echter geen gelukkig avond tegen VVV-Venlo.

“Het was een heel slecht duel. Niemand zat lekker in de wedstrijd. Ik had een vrije rol. Aan de bal mocht ik van de trainer doen wat ik wilde. Ik kreeg meer vrijheid dan op het middenveld”, zo vertelde Wijnaldum aan De Telegraaf. PSV speelt aankomende zondag de bekerfinale tegen Heracles Almelo. De eindstrijd wordt afgewerkt in de Rotterdamse Kuip, waar Wijnaldum jarenlang heeft gespeeld.

“Het is geweldig om weer in De Kuip te spelen. Na onze zege op SC Heerenveen in de halve finale zit die wedstrijd in mijn hoofd, want het is toch een prijs die je kunt winnen. In 2008 heb ik de beker al eens met Feyenoord gewonnen, maar toen zat ik tijdens de finale op de tribune. Dat voelt toch anders dan wanneer je zelf een bijdrage levert.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *