FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord langer door met talent Jordy van Deelen

Feyenoord en Jordy van Deelen gaan langer met elkaar door. De achttienjarige rechtsachter speelt sinds de winterstop op huurbasis voor Excelsior en presteert daar goed. Feyenoord zag dat ook en Van Deelen zette maandag zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2014.

“Dit is een droom die uitkomt. Ik ben al sinds de F-jes Feyenoorder en het doel blijft om ooit in de Kuip te spelen. De komende maanden en ook volgend seizoen hoop ik nog zo veel mogelijk te leren bij Excelsior en zo steeds een trapje hoger te komen”, zo vertelde de jongeling, die tot dusver vijf competitieduels voor Excelsior speelde, op de officiële website van Feyenoord.

Feyenoord wil Van Deelen volgend seizoen weer aan Excelsior verhuren. De technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel, liet dat weten. “Jordy heeft zich in de luwte juist uitstekend ontwikkeld en zal dat ook komend seizoen bij Excelsior kunnen doen, zoals ook jongens als Clasie en Ramsteijn daar een hele waardevolle stap in hun ontwikkeling hebben kunnen zetten”, aldus Van Geel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *