FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti en Clasie moesten kotsen tegen NAC

John Guidetti en Jordy Clasie stonden afgelopen zaterdag in het thuisduel met NAC Breda (3-1) allerminst kiplekker op het veld. De twee Feyenoorders blijken halverwege de wedstrijd te hebben overgegeven. Desondanks maakte het duo de volledige negentig minuten vol.

Doelpuntenmaker Sekou Cissé wist het einde niet te halen omdat hij met een gebrek aan wedstrijdritme kampt. Ruben Schaken (kuit) en Karim El Ahmadi (kramp) moesten bij Feyenoord eveneens de strijd vroegtijdig staken.

“Dat wij vermoeid oogden verraste mij wel”, zegt technisch directeur Martin van Geel in het AD. “Maar twee spelers die ziek waren en jongens met pijntjes: het bleek toch verklaarbaar. Tegen Roda JC over tien dagen is iedereen weer helemaal fris.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *