FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Bruins: ‘Altijd honderd procent gegeven bij Feyenoord’

Luigi Bruins staat momenteel weer onder contract bij Excelsior, waar hij ook al tussen 2004 en 2007 zijn wedstrijden afwerkte. In Kralingen verdiende hij een transfer naar Feyenoord, maar in het Zuiden van Rotterdam brak de middenvelder uiteindelijk niet door.

Bruins speelde een redelijk eerste seizoen, maar daarna verdween hij uit het basiselftal. “Ik had meer moeten praten, beter van mezelf af moeten bijten. Zo heb ik in het laatste seizoen heel lang doorgespeeld met een liesbreuk. Als ik me meteen had laten helpen, had ik zes weken later weer pijnvrij gespeeld. Maar ik offerde me op voor het team”, aldus Bruins in gesprek met Voetbal International.

“Ik heb uiteindelijk vijf maanden met pijn gespeeld en in die periode verergerde de blessure”, ging Bruins verder.. “Toen ik me eindelijk liet opereren, moest ik vier maanden revalideren. Dat is heel dom geweest van me. En verder zijn er altijd wel dingen die je achteraf anders had kunnen doen. Maar ik blijf zeggen dat ik elke dag honderd procent heb gegeven voor Feyenoord. Wat andere mensen ook mogen beweren.”

“Ik ben nog jong en heb zeker nog de drive om in de top te spelen. Daar wil ik voor gaan, omdat ik zeker weet dat ik er de kwaliteiten voor in huis heb. Bij Excelsior wil ik de weg omhoog weer vinden”, aldus Bruins, die het na zijn periode bij Feyenoord nog probeerde bij RC Genk, Red Bull Salzburg en Glasgow Rangers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *