FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Mokotjo hervat training bij Feyenoord

Kamohelo Mokotjo, middenvelder van Feyenoord, heeft dinsdag de groepstraining hervat. De 21-jarige Zuid-Afrikaan nam deel aan de volledige training. De jongeling kampte de afgelopen weken met klachten aan het schaambeen.

Mokotjo komt sinds 2009 uit voor de Rotterdammers. Voorheen speelde hij voor het Zuid-Afrikaanse Supersport United. Direct na zijn overgang naar de havenstad werd de speler verhuurd aan samenwerkingspartner en stadgenoot Excelsior.

Tijdens het afgelopen seizoen kwam Mokotjo veertien keer uit voor de Rotterdamse hoofdmacht. Dit jaar speelde hij negen duels in dienst van de Stadionclub. Zijn eerste doelpunt laat nog op zich wachten.

Voor Feyenoord staat volgende week woensdag het uitduel met Roda JC op het programma. De ploeg van trainer Ronald Koeman bekleedt momenteel een vijfde plaats in de Nederlandse Eredivisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *