FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘AS Roma is een serieuze optie voor Dirk Kuyt’

Dirk Kuyt vertrekt misschien aan het einde van het seizoen bij Liverpool. De aanvaller kan de Engelsen voor 1,1 miljoen euro verlaten. Onder andere AS Roma is geïnteresseerd.

“Kuyt denkt na over zijn toekomst. Hij heeft bij Liverpool nog steeds een contract tot medio 2014, maar AS Roma is een optie voor Dirk”, vertelt Rob Jansen, de zaakwaarnemer van de aanvaller aan Pagine Romaniste.

“Het is een prestigieuze club die vecht voor belangrijke doelen. Voor nu kan ik zeggen dat AS Roma op een lijst staat met clubs waar Kuyt serieus over na wil denken”, vertelt Jansen. Ook Feyenoord zou interesse hebben in haar oud-speler, maar het salaris van de geboren Katwijker zou een obstakel kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *