FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘John Guidetti moet bij Feyenoord blijven’

Als het aan Roy Makaay ligt blijft John Guidetti bij Feyenoord volgend seizoen. De Zweed is eigendom van Manchester City, waardoor de kans bestaat dat hij volgend jaar terug moet naar Engeland. “Voor zijn ontwikkeling zou het helemaal niet slecht zijn als hij bleef”, aldus Makaay tegenover ELF Voetbal.

Makaay werkt dit seizoen als spitsentrainer bij de Rotterdamse club. Hierdoor werkt hij veel samen met de Zweedse spits. Hij is zeer tevreden over Guidetti. “Zijn passie voor voetbal is bij het bezetene af. John traint heel veel, zelf op vakantie schijnt hij te trainen” zegt Makaay.

Volgens Makaay doet Guidetti er het beste aan om in Rotterdam te blijven volgend seizoen. “Hij zit hier in een perfecte omgeving en speelt iedere week”. Maar Makaay weet ook dat Guidetti zelf niet beslist over zijn toekomst. “Zijn lot ligt in handen van Manchester City, zij bepalen wat er met hem gebeurt”, concludeert Makaay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *