FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Roel Brouwers blijft hopen op Ajax, PSV of Feyenoord’

Roel Brouwers heeft zijn ultieme wens uitgesproken. De verdediger van Borussia Mönchengladbach zou graag bij een Eredivisieclub aan de slag gaan. De voorkeur van de Nederlander gaat uit naar een avontuur bij een ploeg uit de klassieke top drie.

“Het zou leuk zijn om nog voor Ajax, PSV of Feyenoord te spelen. Ik wil aan Nederland toch laten zien wat ik kan”, laat Brouwers optekenen in NUsport. “De echte voetballiefhebbers in Nederland kennen mij wel. Maar hoe ik speel? Hoe ik eruit zie? Weinigen zullen het weten.”

“Als ik mijn carrière in Duitsland afsluit, weet twee jaar later geen Nederlander meer wie Roel Brouwers is”, zegt de dertigjarige mandekker. Bij Roda JC Kerkrade brak hij nooit door. Via SC Paderborn 07 kwam de defensieve kracht bij Borussia Mönchengladbach terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *