FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Wenger: ‘Van Persie is de speler van het jaar’

Robin van Persie is bezig aan uitermate productief seizoen. De spits én aanvoerder van Arsenal weet het doel makkelijk te vinden en heeft zich bij menig topclub in de kijker gespeeld. Zijn manager Arsène Wenger is dan ook uiterst content met de Oranje-international.

Als het aan de Fransman ligt, is er maar één speler die kans maakt op de verkiezing van Speler van het jaar. “Zijn focus is altijd geweldig geweest”, zegt Wenger. “Maar dit is het eerste jaar dat hij constant op het veld heeft gestaan en dat verklaart waarom hij het verdient om Speler van het jaar te worden”, aldus de manager van The Gunners

De cijfers van de oud-speler van Feyenoord liegen er dan ook niet om. Hij wist al 26 keer het net te vinden in competitieverband en is daarmee topscorer in de Premier League. De Oranje-international heeft zijn contract, dat tot de zomer van 2013 loopt, bij Arsenal nog altijd niet verlengd en het is dan ook maar de vraag hoe lang hij nog in dienst van The Gunners speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *