FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord haalt D’tje weg bij Almere City

Er is tegenwoordig veel om te doen: clubs die jonge, talentvolle spelers weghalen bij de zogenaamd mindere goden. Het gebeurt op alle niveaus: Manchester City shopt goedkoop bij Feyenoord en de Rotterdammers doen dat vervolgens weer bij Almere City.

Zoals nu met Noah Lewi s. Hij maakt volgend seizoen de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Daardoor moet de D-junior van Almere City FC verhuizen naar de havenstad, maar dat heeft hij er graag voor over. “Ik was altijd al fan van Feyenoord”, vertelt hij op de website van de club uit de Jupiler League.

“Ik weet niet precies hoe ik bij Feyenoord in beeld ben gekomen. Maar dat maakt mij natuurlijk niet uit. Omdat ik bij Feyenoord ga voetballen, moet ik verhuizen naar Rotterdam. Gelukkig gaat het hele gezin mee. Ik hoop dat ik mij bij Feyenoord verder kan ontwikkelen als voetballer. Zo wil ik leren om op meerdere posities te spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *