FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Lex Immers nog steeds op het lijstje van Feyenoord

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, vertelt in het Feyenoord-blad Hand in Hand dat ADO Den Haag-speler Lex Immers nog steeds op het lijstje van Feyenoord staat. Ook stond Wesley Verhoek op het lijstje van de Stadionclub, maar hij maakte afgelopen winter de overstap van Den Haag naar FC Twente.

Op de vraag of Feyenoord nog klappers gaat maken in de transferperiode, antwoordde hij: “Dat weet je nooit. We hebben nog tot september. Het schaduwteam staat, de lijntjes liggen uit. Ik heb inmiddels een netwerk over de hele wereld en ben goed op de hoogte van de opties voor het geval het gebeurt en we versterking moeten halen.”

“Verhoek van ADO stond bijvoorbeeld ook op onze lijst, maar ging naar Twente dat wel een transfersom kon betalen. Dan is ‘ie bij ons van de lijst. Ja, Lex Immers staat ook nog steeds op onze lijst. Hij kan op 9 of 10 spelen, hij heeft heel veel: inzicht, duelkracht, is gewoon een goede voetballer. Hij zou er trots op zijn om in De Kuip te mogen spelen. Maar hij heeft wel een contract tot 2014…..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *