FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘PSV heeft verzaakt als het geen kampioen wordt’

Ronald Koeman heeft zich uitgelaten over de titelstrijd in Nederland. De trainer van Feyenoord ziet zijn eigen ploeg als underdog. De oud-verdediger zag in PSV lange tijd de grote favoriet.

“Ik heb wel altijd gezegd dat mijn kampioen PSV zou zijn. En ik kan me herinneren in januari na Feyenoord – Ajax (4-2), dat ik zei: Ajax is kansloos voor de titel”, aldus Koeman. “En ze staan bovenaan. Dat is op basis van dat zij de laatste zeven, acht wedstrijden winnen. En op basis dat met name PSV en Twente en AZ de nodige punten hebben verspeeld.”

“Ik vind dat PSV verzaakt heeft in dit seizoen als ze het uiteindelijk niet worden, want ze zijn niet kansloos natuurlijk. Ajax staat er het beste voor”, vertelde de oefenmeester. “Feyenoord heeft die druk nog niet van het kampioen móeten worden, druk die Ajax en PSV wel hebben.”

De keuzeheer liet zich uit over het sterkte punt van de Stadionclub. “Ik vind met name de kracht van dit Feyenoord de uitstraling die dit elftal heeft. Waar we alles aan gedaan hebben, iedere dag. Als je Feyenoord ziet, zie je een jong, jeugdig, talentvol elftal dat ervoor gaat”, zei de oefenmeester, die voorzichtig is als het over de titelkansen van zijn club gaat. “Ik vind het niet reëel om dat naar buiten te brengen. Als wij bij Roda JC winnen en andere ploegen komen tegen elkaar te spelen, dan ga je toch echt meedoen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *