FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins tekende bijna bij Racing Genk

Excelsior-middenvelder Luigi Bruins had in september bijna een contract bij KRC Genk getekend. De 25-jarige middenvelder, die afgelopen zomer transfervrij vertrok bij Feyenoord, was op proef bij de ploeg van zijn oude trainer Mario Been, maar er was geen salaris beschikbaar voor hem.

“De transfer van hun spits Marvin Ogunjimi naar Real Mallorca werd uitgesteld, daardoor was er geen salaris over voor mij. Anders had ik nu gewoon in België gespeeld”, vertelde Bruins tegen Voetbal International.

Bruins had na zijn vertrek bij Feyenoord verwacht snel een club te vinden, maar het liep anders. “Het heeft me verrast hoe weinig interesse er was. Als je vier seizoenen bij Feyenoord achter de rug hebt, dan is het toch raar als er geen club komt? Ja, in Oostbloklanden speelde er wel wat. Als je daarvoor kiest, ga je voor het geld. Maarja, dan zit je daar ergens in je eentje in een huisje. Dat zag ik niet zitten.”

De middenvelder vond in oktober 2011 wel een nieuwe club. Hij mocht op stage bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg en tekende tot het einde van het seizoen. In december werd zijn contract ontbonden omdat hij overbodig was geworden. In maart keerde hij terug op het oude nest bij Excelsior. Bij de nummer zeventien van de Eredivisie speelde hij tussen 2004 en 2007 ook al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *