FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Dirk Kuyt heeft Feyenoord-clausule in contract staan

De naam van Dirk Kuyt wordt steeds vaker in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. De spits zou bij Liverpool zelfs een clausule in zijn contract hebben staan om voor een bepaald bedrag terug te keren naar Rotterdam. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Eerder werd een bedrag van 1,1 miljoen euro genoemd, maar dat is volgens alle partijen niet waar. Het grote probleem lijkt het salaris te worden van Kuyt, die bij Liverpool rond de vijf miljoen euro per jaar opstrijkt. De Oranje-international moet dus flink gaan inleveren om bij Feyenoord te kunnen spelen.

De vrienden van Feyenoord zullen niet zomaar gaan investeren in Kuyt, omdat ze bang zijn om in dezelfde situatie van een aantal jaren geleden te komen. Destijds werden Kevin Hofland, Denny Landzaat, Roy Makaay en Giovanni van Bronckhorst gehaald, maar dat leverde grote financiële problemen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *