FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman ergert zich aan graskwaliteit in Kerkrade

Hoewel Feyenoord-trainer Ronald Koeman na het doelpuntloze gelijke spel tegen Roda JC Kerkrade kon leven met het schamele punt, was de oefenmeester niet tevreden over de conditie van het veld in Limburg. Volgens de keuzeheer was het ronduit schandalig hoe de mat er bij lag.

“Het gras was lang en er was niet gesproeid. Ik vind dat dit niet kan. Het wordt daardoor heel moeilijk tempo te maken. En juist de snelheid in de ‘omschakeling’ is één van onze kwaliteiten”, verklaarde een furieuze Koeman na afloop van de wedstrijd.

Met één punt terug naar Rotterdam was voldoende voor Koeman. “Gelijkspelen bij Roda is zo slecht nog niet. We raken wat achterop bij de nummer één, maar het kampioenschap is eigenlijk niet zo belangrijk. We moeten in de resterende wedstrijden gewoon onze punten pakken en dan worden we vierde, derde, of misschien tweede. Ook dat is allemaal mooi. Laten we niet vergeten waar we vandaan komen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *