FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Delegatie Feyenoord op de tribune voor Lex Immers

Een delegatie van Feyenoord zat donderdag op de tribune bij de wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Groningen om Lex Immers te bekijken. Eric Gudde en Martin van Geel en assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst waren naar Den Haag afgereisd om de aanvallende middenvelder in actie te zien, meldt De Telegraaf.

Feyenoord heeft nog altijd een oogje op Immers, die wordt gezien als een van de mogelijke opvolgers van Otman Bakkal. De club houdt er rekening mee dat Bakkal na dit seizoen vertrekt. Afgelopen zomer hadden de Rotterdammers ook al interesse in de speler. Destijds bleef een akkoord echter uit. Het contract van Immers loopt medio 2014 af.

De delegatie van Feyenoord zag ADO Den Haag met 3-0 winnen van FC Groningen. Immers kwam niet tot scoren, maar was met zijn schoten wel dreigend voor de thuisclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *