FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Graafland een jaar langer bij Feyenoord

Ronald Graafland is ook komend seizoen derde doelman bij Feyenoord. De 32-jarige goalie verlengt zijn aflopende contract met één jaar. De Rotterdamse club is content met de verrichtingen van Graafland.

Technisch directeur Martin van Geel laat op de website van de Rotterdammers weten tevreden te zijn over de contractverlenging. “Hij is op de eerste plaats een keeper met veel kwaliteiten, die er staat op het moment dat we een beroep op hem moeten doen. Daarnaast is hij van toegevoegde waarde voor deze groep en belangrijk in de kleedkamer.”

Graafland, die in het verleden voor onder meer Excelsior uitkwam, is blij dat hij zijn contract gaat verlengen. “Ik rij nog steeds elke dag met plezier naar de club, alles voelt hier vertrouwd. Ik ken mijn rol hier. Ik weet dat ik na Erwin Mulder en Kostas Lamprou de derde keeper ben. Ik weet dat zij dus de meeste aandacht krijgen en ik niet veel wedstrijden keep, maar ik ben tevreden over mijn rol. Zowel de club als ik wilde graag op deze manier verder, dus ik ben blij dat we eruit zijn gekomen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *