FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kevin Hofland wordt technisch directeur op Cyprus

Kevin Hofland wordt met ingang van komend seizoen technisch directeur bij AEK Larnaca in Cyprus. De oud-Feyenoorder volgt Jordi Cruijff op, die aan de slag gaat bij Maccabi Tel Aviv. Dit meldt Sport Promotion.

De 32-jarige oud-international speelde al twee seizoenen op Cyprus, maar maakte afgelopen maand zijn afscheid als voetballer bekend vanwege een enkelblessure. Vanaf komend seizoen zal hij als technisch directeur fungeren bij de Cypriotische club. Hiermee volgt hij Cruijff op die op zijn beurt in dienst treedt bij de Israëlische club Maccabi Tel Aviv.

Hoffie begon zijn profcarrière in 1997 bij Fortuna Sittard. Hierna speelde hij vier jaar lang voor PSV, waarna hij nog terechtkwam bij Wolfsburg en Feyenoord. In totaal speelde hij zeven interlands voor het Nederlands Elftal. Sinds 2010 is hij te vinden op Cyprus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *