FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Lex Immers niet bezig met Feyenoord

Donderdag zat er een delegatie van Feyenoord op de tribune bij het duel tussen ADO Den Haag en FC Groningen. De scouts van de Rotterdammers bekeken Lex Immers, die hoog op het verlanglijstje staat van de Stadionclub. De middenvelder van de residentieclub blijft rustig onder alle aandacht.

“Het staat op internet en dat is leuk om te lezen. Verder ben ik er op dit moment helemaal niet mee bezig”, aldus Immers tegenover NOS. “Ik vind ADO nu het belangrijkst. Feyenoord zit voor mij op de tribune, maar ik denk dat er wel meer clubs op de tribune hebben gezeten. Iedereen houdt zijn ogen open.”

Afgelopen zomer trachtte Feyenoord ook al om Immers naar Rotterdam te halen, destijds zonder resultaat. “Inmiddels hebben er wel meer clubs op internet gestaan, maar je gelooft pas iets als je met een club gaat praten of ergens je handtekening onder zet”, besloot Immers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *