FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘HSV gaat Kuyt proberen te halen’

Dirk kuyt vertrekt na dit seizoen bij Liverpool. De vraag is alleen naar welk land hij met zijn gezin verhuist. Een interessante optie dient zich aan voor de Oranje-international nu het Duitse Hamburger SV hem wil binnenhalen. Dicht in de buurt van Nederland en een club die zijn salaris van ruim drie miljoen euro kan evenaren.

Feyenoord wil nog een poging doen met Kuyt om de tafel te gaan zitten, maar de speler moet een te grote stap terugdoen – sportief en financieel – als hij in dit stadium van zijn loopbaan al naar Rotterdam terugkeert.

Miljoenensalaris
De Stadionclub heeft als enige hoop dat zijn gezin terug zou willen naar Nederland. De rvc en directie van Feyenoord willen namelijk onder geen beding meer een miljoenensalaris betalen aan oudere spelers. Een lucratief contract in het buitenland blijft voor Kuyt daarom een betere optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *