FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ties Evers zou graag voor Feyenoord willen spelen’

De Graafschap-verdediger Ties Evers hoopt zich te blijven ontwikkelen en uiteindelijk een stap omhoog te maken. De 21-jarige Evers, die uit de voeten kan als links-en rechtsachter heeft sinds enkele weken weer een basisplek en wil dat vasthouden.

“Ik wil graag een vaste basisspeler worden en hier een heel goed seizoen spelen. En elke voetballer wil als hij kan hogerop en dan zou ik ooit wel graag naar Feyenoord willen, dat is een mooie club. Ook de Duitse competitie lijkt me mooi”, zo vertelde Evers, die dit seizoen tot dusver zeventien competitieduels speelde, tegen D’ran magazine.

Evers wordt bij De Graafschap op beide backposities gebruikt. “Als we verdedigen, speel ik het liefst aan de linkerkant, in aanvallend opzicht speel ik liever aan de rechterkant. Omdat we de bal vaker niet hebben dan wel, kan ik op links ook prima uit de voeten”, aldus de verdediger van de nummer zeventien van de Eredivisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *