FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord contracteert doelman uit eigen opleiding

Feyenoord heeft Boy de Jong voor twee seizoenen vastgelegd. De Stadionclub bereikte met de achttienjarige doelman een principeakkoord over een verbintenis tot medio 2014.

Het contract zal komende zomer ingaan. Feyenoord bedong een optie om de verbintenis met nog een extra jaar te verlengen. “Ik ben erg blij dat dit rond is. Het geeft me een goed gevoel dat ik de komende jaren bij Feyenoord kan blijven keepen”, zei De Jong op het digitale thuis van zijn club.

De sluitpost erfde de keepersgenen van zijn vader Max de Jong, ooit doelverdediger bij Telstar, Haarlem, ADO Den Haag en FC Den Bosch. “Door hem ben ik op vijfjarige leeftijd gaan keepen. Ik ben begonnen bij TONEGIDO, ben daarna naar ADO Den Haag gegaan en keep sinds vijf seizoenen voor Feyenoord.”

Technisch directeur Martin van Geel reageerde namens de Rotterdammers verheugd op de aanstaande overeenkomst. “Boy is een talentvolle keeper die niet voor niets al jaren deel uitmaakt van de nationale jeugdselecties. We zijn erg blij dat we hem langer aan de club hebben weten te binden en zullen hem alle hulp bieden in zijn verdere ontwikkeling als doelman.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *