FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel: ‘We gaan geen onverantwoordelijke dingen doen’

Dinsdagavond sprak Martin van Geel op de Supportersavond van Feyenoord. De technisch directeur benadrukte nogmaals hoe belangrijk het was dat de Rotterdamse club weer in Categorie II zit. “We gaan de goede kant op, zowel financieel als sportief.”

De club is inmiddels uit de financiële problemen. “We hebben onder leiding van de directie met Eric Gudde langzaam stappen gemaakt om weer gezond te worden. De Vrienden van Feyenoord hebben daar een stempel op gezet en ook de supporters, die hun aandeel daaraan geleverd hebben. Er is zoveel betrokkenheid bij deze club en het is mooi dat we een half jaar eerder dan verwacht uit Categorie I zijn, waardoor we in een financieel rustiger vaarwater zijn gekomen,” aldus Van Geel tegenover RTV Rijnmond.

Hoewel de club weer wat meer beschikking heeft over financiële middelen, zal de club geen grote uitgaven doen. “Wij gaan geen onverantwoorde dingen doen. Maar we kunnen langzaam wel stappen gaan maken. Het ziet ernaar uit dat het budget weer iets groeit ten opzichte van dit jaar, dat willen we zo optimaal mogelijk benutten, om een vervolg te geven aan de basis die dit jaar is gelegd”, besluit hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *