FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord drie duels zonder Tonny Vilhena

Feyenoord zal het in de laatste drie competitiewedstrijden van het seizoen moeten doen zonder Tonny Trindade de Vilhena. De middenvelder is afwezig wegens verplichtingen voor het Nederlands elftal onder-17. Op 27 april moet de jongeling zich melden in Zeist en daar wordt een driedaagse trainingskamp belegd.

Daarna zal de selectie afreizen naar Slovenië, waar het Europees Kampioenschap wordt afgewerkt. Na het kamp wordt de definitieve selectie voor het mondiale toernooi bekend gemaakt. Als Vilhena wordt opgeroepen en die kans is groot, dan moet hij de wedstrijden van Feyenoord tegen AZ, Heracles Almelo en sc Heerenveen missen.

Vilhena kwam de laatste wedstrijd tegen Excelsior nog in actie voor Feyenoord. De jongeling verving na zeventig minuten Otman Bakkal. In totaal speelde hij al vijf wedstrijden voor de hoofdmacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *