FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord, HSV en Fiorentina in strijd om Dirk Kuyt

De kans is groot dat Dirk Kuyt bezig is aan zijn laatste seizoen bij Liverpool. De 31-jarige Katwijker staat in de belangstelling van Hamburger SV en Feyenoord, maar ook Fiorentina en Galatasaray azen op de handtekening van de Oranje-international. Dit weet The Daily Mail te melden.

Hamburger SV probeerde drie jaar geleden Kuyt al los te weken bij Liverpool, maar destijds kwam het niet tot een transfer. Op Anfield Road hoeft de aanvaller niet meer te rekenen op een vaste basisplaats en mag voor één miljoen euro vertrekken bij The Reds.

Kuyt staat sinds 2006 onder contract bij Liverpool en speelde tot op heden al meer dan tweehonderd wedstrijden voor de Engelse grootmacht. De oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord hoeft in ieder geval niet te vrezen voor zijn sportieve toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *