FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord trekt aanbieding Cabral in

Feyenoord heeft met onmiddellijke ingang de aanbieding voor een contractverlenging voor aanvaller Jerson Cabral ingetrokken. De 21-jarige vleugelspits was al weken in de slag met de leiding van de Rotterdamse club, maar blijkt ’geen goed gevoel’ te hebben over het openbreken van zijn huidige, tot 2013 doorlopende verbintenis.

Daarop heeft technisch directeur Martin van Geel besloten om het nieuwe contract, dat Jong Oranje-international Cabral in De Kuip kon tekenen, van tafel te halen.

„We hebben geprobeerd om te verlengen met Jerson’’, zegt Van Geel. „Hij en zijn zaakwaarnemer zijn er op dit moment niet klaar voor om voor langere tijd bij te tekenen. Als het goede gevoel nog ontbreekt, is dat de keuze van de speler. Jammer, want ook hij is een talent dat uit onze eigen jeugdopleiding is voortgekomen en voor wie mogelijkheden zijn bij Feyenoord.’’Van Geel wil niet zeggen of Feyenoord Cabral nu in de zomer gaat verkopen. „Daar doe ik geen uitspraken over’’, zegt de ’td’ van de stadionclub. „Het is wel zo dat wij een bepaald transferbeleid hebben. Op dit moment is hij tot volgend jaar zomer nog gewoon verbonden aan onze club. En ik sluit ook niet uit dat we in een later stadium nog een keer om de tafel zullen zitten.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *