FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

De Wolf: ‘Feyenoord wordt tweede’

Feyenoord trekt aan het langste eind in de strijd om plaats twee. Dat voorspelt oud-Feyenoorder John de Wolf. De Rotterdammers strijden met vier ploegen om de felbegeerde tweede plaats.

“Ik denk dat Feyenoord uiteindelijk tweede wordt, omdat ze geen wedstrijden meer zullen verliezen”, zegt De Wolf in Metro. Een absolute uitblinker verwacht hij niet in de slotwedstrijden. “Het hele team, van John Guidetti tot Erwin Mulder, zal beslissend zijn. Inclusief de technische staf.”

In het verhaal wordt ook aan onder meer Michael Mols en Barry van Galen gevraagd wie zij als nummer twee verwachten. Mols verwacht ook Feyenoord, Van Galen denkt er anders over. “AZ natuurlijk, omdat ze goed spelen en omdat de ploeg stabiel is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *