FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord gaat snel bod uitbrengen op Dirk Kuyt

Feyenoord hoopt op komende zomer op een terugkeer van Dirk Kuyt in De Kuip. De Rotterdamse club wil dat de 31-jarige Katwijker nog wel van waarde is en niet dat hij over een aantal jaren alleen zijn loopbaan komt afbouwen. Dit weet Voetbal International te melden.

Kuyt is bij Liverpool in het bezit van een doorlopend contract, maar zou nu zelfs transfervrij mogen vertrekken bij The Reds. Feyenoord zou zich binnen een aantal weken gaan melden voor de aanvaller. De Engelse grootmacht wil gaan verjongen en de oud-speler van FC Utrecht komt niet in de plannen voor.

In het verleden heeft Kuyt al een aantal keer laten doorschemeren dat hij in Nederland alleen voor Feyenoord nog wil uitkomen. De Oranje-international moet bij zijn oude club wel genoegen nemen met minder salaris en het is maar de vraag of hij daar mee akkoord gaat. Ook Hamburger SV en Fiorentina zouden serieuze belangstelling hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *