FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord trekt aanbieding Jerson Cabral in

Feyenoord onderhandelt voorlopig niet meer met Jerson Cabral en diens zaakwaarnemer over een nieuw contract. De Rotterdamse clubleiding heeft deze week de aanbieding voor een nieuwe verbintenis ingetrokken.

Volgens technisch directeur Martin van Geel is de 21-jarige aanvaller momenteel nog niet klaar om in De Kuip bij te tekenen. Cabral, wiens contract in de zomer van 2013 afloopt, zou er het ‘goede gevoel’ nog niet bij hebben.

Beide partijen gaan in een later stadium mogelijk opnieuw met elkaar in gesprek. Feyenoord zou Cabral eventueel komende zomer ook kunnen verkopen om nog aanspraak te maken op een afkoopsom. Indien hij niet bijtekent, kan de even grillige als talentvolle vleugelspits medio 2013 gratis De Kuip uit wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *