FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord wil talent van FC Barcelona huren’

Feyenoord-trainer Ronald Koeman heeft contact gezocht met FC Barcelona-trainer Josep Guardiola. De oefenmeester heeft aan Guardiola gevraagd of Feyenoord volgend seizoen een speler kan huren van de Spaanse grootmacht. Guardiola en Koeman zijn al lang bevriend met elkaar.

“Ik heb daarover contact met Pep. Zekerheid heb je niet, want Barcelona werkt met een kleine selectie. Maar we tasten in elk geval mogelijkheden af. Mocht er in welke positie dan ook iets beschikbaar zijn, dan is dat een kans voor Feyenoord”, vertelde Koeman aan De Telegraaf.

De Nederlandse trainer vindt het niet meer dan normaal om bij grote clubs te informeren. “Het is logisch dat ik om mij heen kijk. Maar Feyenoord kijkt ook bij Manchester United. Dat doet Martin van Geel. Welke speler wordt verhuurd, wie valt er buiten de boot, wat is er mogelijk?”, vervolgde Koeman.

Feyenoord is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe John Guidetti. De spits wordt dit seizoen gehuurd van Manchester City en scoorde al twintig keer. Koeman hoopt dat, dat in het voordeel van Feyenoord werkt. “Je hoopt dat clubs inzien dat spelers zich bij ons ontwikkelen en dat ze hier wekelijks spelen. Bij Feyenoord maken jonge spelers echt stappen. Mogelijk levert dat dus ook volgend seizoen iets op.”

Bij City heeft Koeman ook contact met voormalig middenvelder Patrick Vieira. Hij volgt de verhuurde spelers van de rijke club in het buitenland. “We bellen elkaar en het contact tussen Feyenoord en Manchester City is heel goed. Maar we weten ook dat bij zulke clubs pas in een laat stadium duidelijkheid wordt gegeven. Ik heb dus niet het idee dat we bij Feyenoord straks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *