FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jacob Lensky duikt op bij Vancouver Whitecaps FC

Jacob Lensky, de oud speler van FC Utrecht en Feyenoord, is gespot bij een club in Canada. Lensky (23) lijkt een contract af te willen dingen bij de Vancouver Whitecaps FC. Dit meldt het Algemeen Dagblad. De club, uit de geboortestad van Lensky, komt uit in de Major League Soccer (MLS).

De Canadezen willen Lensky eerst een week aan het werk zien voordat hem een contract wordt aangeboden. Lensky is clubloos nadat afgelopen kerst zijn contract ontbonden werd bij FC Utrecht. Dit omdat hij slecht kon omgaan met de druk als profvoetballer en hij had een alcoholprobleem.

Bij Feyenoord vertrok hij eerder vanwege psychosomatische problemen. Voor de club uit Rotterdam speelde hij in twee jaar tijd slechts één competitiewedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *