FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘Kuyt moet nu zelf stappen nemen’

Feyenoord kijkt rond bij de Europese topclubs, maar ook Dirk Kuyt blijft voor de Rotterdammers een optie. Trainer Ronald Koeman geeft de hoop op de komst van de publiekslieveling niet op.

Feyenoord gaat de 31-jarige aanvaller van Liverpool binnenkort een meerjarige aanbieding doen. De Legioenclub ondervindt daarbij concurrentie van clubs als AS Roma, Fiorentina, Galatasaray en Hamburger SV.

“Kuyt moet nu zelf stappen zetten”, zegt Koeman in het Algemeen Dagblad. “Of hij over twee jaar ook nog waardevol is voor Feyenoord? Dat weet ik niet, nu oogt hij fit. Hoe dat straks is, kan ik niet inschatten. Dirk is wel een speler die altijd veel arbeid en energie in zijn wedstrijden heeft gestoken.”

De Rotterdammers zouden Kuyt inmiddels hebben laten weten dat het wat hen betreft ‘nu of nooit’ is. De Oranje-international wordt komende zomer 32 en Feyenoord wil niet dat de Katwijker pas over een paar seizoenen komt afbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *