FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord doet Dirk Kuyt een aanbieding’

Feyenoord heeft Dirk Kuyt een aanbieding gedaan om een meerjarig contract te tekenen bij de club uit Rotterdam. Dit meldt Voetbal International. De Stadionclub ziet in de aanvaller van Liverpool de beoogde opvolger van John Guidetti, die komende zomer waarschijnlijk terugkeert naar Manchester City.

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, wilde echter nog niet veel kwijt over een eventuele aanbieding aan Kuyt: “Ik bevestig noch ontken dat die aanbieding de deur uit is”, vertelde de oud-voetballer. “Ik blijf bij mijn eerste commentaar dat Dirk Kuyt liever vandaag dan morgen welkom is bij Feyenoord, maar dat het een heel moeilijk verhaal zal worden.”

Feyenoord-trainer Ronald Koeman gaf eerder al aan dat het ‘nu of nooit’ was voor Kuyt, maar Van Geel kan zich daar niet geheel in vinden: “Zo heb ik dat nooit gezegd. Of een speler over een of twee jaar nog van waarde is voor een club, kun je nooit voorspellen, dat moet je per jaar bekijken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *