FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord wil El Ahmadi langer aan zich verbinden’

Feyenoord hoopt alsnog het contract van Karim El Ahmadi openbreken en te verlengen. De clubleiding van Feyenoord heeft de middenvelder gevraagd hoe hij tegenover een langer verblijf bij de club staat, meldt het Algemeen Dagblad.

El Ahmadi heeft na dit seizoen nog een eenjarige verbintenis in De Kuip. Feyenoord wil het contract graag met enkele seizoenen verlengen. De Rotterdammers probeerden de afgelopen jaren El Ahmadi juist te slijten, maar slaagden daar niet in.

Zijn forse jaarsalaris drukt namelijk op de begroting en El Ahmadi was lange tijd geen vaste waarde bij Feyenoord. Dit seizoen ontwikkelt de Marokkaan zich echter tot steunpilaar. Technisch directeur Martin van Geel gaf eerder nog aan dat beide partijen in de zomer van 2013 uit elkaar zouden gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *