FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti traint weer mee met Feyenoord

Maandag sloot John Guidetti zich weer aan bij de middagtraining van Feyenoord. Samen met de laatste elf basisspelers nam de Zweed deel aan de uitloopsessie. De huurling van Manchester City ontbrak afgelopen zondag in de uitwedstrijd van de Rotterdammers tegen ADO Den Haag. De international had vorige week te kampen met griep.

Ter voorbereiding op de volgende wedstrijd kan Guidetti nog vier keer meedoen aan de groepstraining. Het ziet er daardoor naar uit dat de aanvaller het komende duel in de basis zal starten.

Aanstaande zondag komt AZ op bezoek in De Kuip. De felbegeerde tweede plaats van de Eredivisie staat dan op het spel. Beide ploegen hebben daarvoor alleen baat bij een overwinning. De aanstaande vice-kampioen is verzekerd van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *