FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

KNVB geeft Vilhena op verzoek van Feyenoord vrij

De KNVB heeft het verzoek van Feyenoord gehonoreerd en geeft middenvelder Tonny Trindade de Vilhena vrij voor het trainingskamp van Oranje onder zeventien. Hierdoor kan trainer Ronald Koeman over het talent beschikken in de cruciale wedstrijd tegen AZ.

Feyenoord verzocht de KNVB afgelopen weekeinde al om Vilhena in te mogen zetten tegen de Alkmaarders. In die kraker ontbreekt Karim El Ahmadi aan Rotterdamse zijde vanwege een schorsing en zodoende zocht Koeman naar een vervanger. Nu de oefenmeester groen licht heeft gekregen van de voetbalbond is dat probleem opgelost. Mogelijk vertrekt Vilhena na het treffen met AZ alsnog richting het trainingskamp.

De zeventienjarige voetballer maakte dit jaar zijn debuut in de hoofdmacht van de ploeg van Koeman. Hij viel op 22 januari tijdens de uitwedstrijd bij VVV-Venlo (2-1 verlies) in voor Kelvin Leerdam. Daarna speelde hij meerdere wedstrijden voor Feyenoord. Tot nu toe staat de teller op vier duels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *