FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Kuyt wil samen met Kalou terug naar Feyenoord

Dirk Kuyt twijfelt over zijn toekomst. De speler van Liverpool denkt na over een terugkeer naar Feyenoord, daarbij hoopt hij op een hereniging met Salomon Kalou. De aanvaller van Chelsea denkt wil echter nog een paar jaar wachten.

“Feyenoord is nummer één, altijd”, zei de 26-jarige speler uit Ivoorkust in Nieuwsuur.
Toch denkt hij nog niet aan een terugkeer, Kuyt vroeg het hem wel. “Hij zei tegen me dat ik ook moest gaan. Dat we alle twee naar Feyenoord moeten gaan. Maar ik wil nog een paar jaar spelen, dan kom ik naar Feyenoord.”

Kalou is bezig aan zijn zesde seizoen in dienst van Chelsea, daarmee staat hij dinsdagavond tegenover FC Barcelona in de tweede halve finale van de Champions League. Waar hij zelf nog niet terug wil keren naar de Eredivisie, is Kuyt er wel klaar voor. “Hij zei dat hij wel wil”, aldus Kalou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *