FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Guidetti zegt niets over aanvaring met Ronald Koeman’

John Guidetti ontbrak zondagmiddag in de selectie van Feyenoord. De Zweedse aanvaller had last van de nasleep van een voedselvergiftiging en kon een dag voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag niet trainen.

Koeman koos ervoor om zijn topscorer buiten de wedstrijdselectie te laten, tot woede van Guidetti zelf. Tegenover het Algemeen Dagblad wil de huurling van Manchester City niet ingaan op de botsing met zijn coach.

“Dat is iets tussen mij en de trainer, dat hoeft niet de hele wereld te weten”, waren de duidelijke woorden van de spits. Maandagmiddag stond Guidetti weer gewoon op het trainingsveld van de Rotterdammers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *