FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Liverpool wil Dirk Kuyt toch niet kwijt’

Als we de Daily Mail mogen geloven wil Liverpool Dirk Kuyt toch behouden bij de club. De Engelsen spelen volgend seizoen Europees voetbal en willen daarvoor een zo breed mogelijke selectie hebben, waarmee ze geen modderfiguur zullen slaan. De Katwijker en Maxi Rodriguez mogen zodoende blijven bij Liverpool, aldus het medium.

Kuyt staat in de nadrukkelijke belangstelling van zijn oude club Feyenoord. De Rotterdamse club zou de aanvaller reeds een meerjarige aanbieding hebben voorgeschoteld. Vandaag bevestigde zijn zaakwaarnemer nog dat Kuyt transfervrij mag vertrekken naar Rotterdam-Zuid door een clausule in zijn contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *