FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Luc Castaignos wil nu zelf ook weg bij Inter’

Aanvaller Luc Castaignos staat open voor een vertrek bij Internazionale. Dat liet zijn zaakwaarnemer Arie Treffers dinsdag op Nu.nl weten. Volgens de manager wil de voormalige Feyenoorder komend seizoen veel meer aan spelen toekomen. Bij Inter kon de 19-jarige spits in zijn eerste seizoen geen vaste plaats in de hoofdmacht verwerven.

Castaignos wil voor verhuur of verkoop in aanmerking komen. Volgens Treffers is er in Europa veel belangstelling voor zijn cliënt. Een terugkeer naar Feyenoord, indien clubtopscorer John Guidetti vertrekt, zou ook nog een optie kunnen zijn.

Door een spierblessure komt Castaignos dit seizoen in Italië waarschijnlijk niet meer in actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *