FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord legt talentvolle verdediger vast

Feyenoord heeft weer een talent uit de eigen jeugdopleiding vastgelegd. Lucas Woudenberg heeft een contract tot de zomer van 2014 getekend bij de Rotterdamse club.

Woudenberg speelt in de beloften van Feyenoord. Een tijdje geleden kwamen beide partijen al tot een overeenstemming, maar woensdag, op zijn achttiende verjaardag, werden de handtekeningen gezet. “Het is zo wel een heel speciale dag. Het is dubbel feest vandaag”, aldus Woudenberg.

“Ik hoop dat ik daarnaast af en toe met de eerste selectie mee mag trainen”, zegt de verdediger. “Hoe het daarna verloopt is moeilijk te voorspellen, maar ik zal in ieder geval elke dag keihard werken op de training. Als je dat doet, kan de club hopelijk uiteindelijk niet meer om mij heen.”

Technisch directeur Martin van Geel was lovend over de jonge verdediger. “Lucas weet heel goed wat hij kan”, zegt Van Geel. “Hij is ontzettend gedisciplineerd en geconcentreerd met het voetbal bezig. Als hij dat de komende jaren door kan trekken, hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een mooie toekomst tegemoet gaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *