FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Immers; ‘Feyenoord is de ideale club’

ADO Den Haag-middenvelder Lex Immers hoopt op een transfer naar Feyenoord. De ploeg uit Rotterdam is al tijden geïnteresseerd in Immers. De 25-jarige Hagenees ziet Feyenoord als een mooie stap omhoog.

“Ik heb het gevoel dat die club wel bij me past. Een niveau hoger, meer druk, groter stadion, betere spelers en een rtainer met een grote naam. Kortom: de ideale club en ik zou mezelf daar wel willen zien. Vooral omdat ik benieuwd ben of ik mezelf kan onderscheiden op dat niveau, maar aan de andere kant ook omdat ik Feyenoord zie als ADO in het groot, een stapje hoger”, vertelde Immers in de papieren versie van Voetbal International.

ADO wil Immers wel laten gaan, maar alleen als Feyenoord met een goed bod komt. Afgelopen zomer leek hij naar Feyenoord te vertrekken, maar de clubleiding ging niet akkoord met het bod van 750.000 euro. Immers verlengde zijn contract in die periode tot medio 2014, maar kwam mondeling overeen dat ADO zou meewerken als een grote club hem wilde. “Nou, die club kwam dus met Feyenoord, maar toen gingen ze kinderachtig doen door te stellen dat Feyenoord geen stap hogerop was”, aldus de middenvelder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *