FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti mogelijk niet meer in actie voor Feyenoord

De directie van Feyenoord heeft de leiding van Manchester City op de hoogte gesteld van de gezondheidsproblemen van John Guidetti en uitgelegd waarom hun verhuurde spits dit seizoen mogelijk niet meer in actie komt.

De Engelse topclub krijgt bijna wekelijks een dvd met beelden en rapporten van de wedstrijden van Guidetti. Technisch directeur Martin van Geel zegt gisteren overleg te hebben gevoerd met de leiding van Manchester City. “Het is zeer de vraag of John Guidetti in de reguliere competitie nog zal spelen. We gaan de laatste week in, waarin drie wedstrijden in acht dagen worden afgewerkt. De situatie van John is zo dat hij alleen met rust kan genezen van het virus dat hem te pakken heeft. Dat is zorgelijk. Dat hebben we ook aan City medegedeeld”, zegt Van Geel.

Play-offs of EK
Als Feyenoord naast de tweede plaats grijpt en play-offs voor Europees voetbal gaat spelen na de competitie, weten trainer Ronald Koeman en Van Geel nog niet of Guidetti dan hersteld zal zijn en of hij op enig moment zal worden opgeëist door het Zweedse nationale elftal voor de voorbereiding op het EK.

Van Geel: “Ik heb nog geen oproep voor zijn uitverkiezing gezien. Maar het is mogelijk dat hij zo veel dagen van tevoren moet worden afgestaan. Dat heb ik met Sekou Cissé ook meegemaakt bij Roda JC. Men kijkt dan niet naar de belangen van de club in Nederland. John vindt dit zelf ook vervelend. Hij zit ermee en zijn gezondheidsproblemen komen iedereen gewoon heel slecht uit.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *