FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ajax doet Gianni Zuiverloon een aanbieding’

Gianni Zuiverloon lijkt de volgende verdediger op het lange lijstje van Ajax. De back van Mallorca is ontevreden in Spanje en heeft volgens het Spaanse AS een aanbieding uit Amsterdam op zak.

Zuiverloon speelt inmiddels al een tijdje in Europa sinds hij uit de Eredivisie vertrok bij SC Heerenveen. Via West Bromwich Albion en een uitleenperiode bij Ipswich Town kwam hij afgelopen zomer transfervrij bij Mallorca terecht. Daar speelde hij veel onder Michael Laudrup, maar diens opvolger Joaquin Caparrós zet de oud-verdediger van Jong Oranje vooral op de bank.

De 25-jarige Zuiverloon komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde daarna voor RKC Waalwijk. In Amsterdam zou hij de concurrentie aan moeten gaan met Ricardo van Rhijn. Een vertrek van Gregory van der Wiel ligt voor de hand en zou op die manier worden opgevangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *