FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord langer door met Erwin Mulder

Feyenoord en doelman Erwin Mulder zijn het eens over contractverlenging. De 23-jarige Mulder ondertekent een nieuwe verbintenis die hem tot medio 2015 aan de Rotterdamse club bindt.

Dat meldt Feyenoord donderdag op de clubsite. Het oude contract van Mulder liep af in 2013. Op korte termijn zal de doelman zijn handtekening zetten, schrijft de club. “Ik ben 23 jaar en heb nog een hoop te verbeteren als keeper”, laat Mulder in een reactie weten.

“Ik speel bij Feyenoord wekelijks, dus dat is heel goed voor mijn ontwikkeling. Het was daarom voor mij snel duidelijk dat ik graag bij deze club wilde blijven. Ik ben blij dat we eruit zijn gekomen”, aldus de sluitpost, dit seizoen de vaste nummer één onder de lat bij Feyenoord.

Technisch directeur Martin van Geel is eveneens tevreden over de gesloten deal. “Erwin heeft een deel van zijn opleiding bij Feyenoord genoten en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot vaste eerste doelman. Hij is nog jong dus kan zich nog verder ontwikkelen. Dit seizoen heeft Erwin al grote stappen gemaakt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Erwin een uitstekende eerste keeper hebben voor de komende jaren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *