FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil duidelijkheid van Kelvin Leerdam

Feyenoord wil voor het einde van het seizoen duidelijkheid omtrent de toekomst van Kelvin Leerdam. De Rotterdammers zijn in gesprek met de verdediger over contractverlenging.

Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2013. Vrijdag praat technisch directeur Martin van Geel voor de tweede keer met Leerdam. “We zullen hem daarbij niet het mes op de keel zetten, maar we willen wél voordat hij op vakantie gaat weten of hij ingaat op onze aanbieding”, zegt Van Geel tegen NUsport.

“We trainen tot eind mei door, dus we hebben nog even. Maar langer wil ik niet wachten”, aldus de beleidsbepaler. In een eerder stadium trok Van Geel al een aanbieding voor Jerson Cabral in. Na meerdere gesprekken weigerde de buitenspeler zijn contract te verlengen.

“Het goede gevoel is er niet bij Jerson”, reageert Van Geel. “Zeker tot de zomer gaan we daarom niet meer met elkaar in gesprek.” Van interesse voor Cabral is geen sprake. “Voor geen van onze spelers met een doorlopend contract bestaat op dit moment concrete interesse.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *