FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Gill Swerts wacht op nieuw contract bij Feyenoord

Hoewel Feyenoord dit seizoen geweldig presteert, is er voor Gill Swerts minder reden tot juichen. Na een lange revalidatie heeft de Belg moeite zich terug te knokken in de basiself. ‘Waarom ik niet speel? Omdat Feyenoord goed draait. Ronald Koeman heeft geen enkele reden om aan zijn basiself te sleutelen’, vertelt de rechtsback tegenover het Belgische Nieuwsblad.

Het contract van de mandekker loopt aan het eind van het seizoen af. Een contractverlenging is mogelijk maar hangt van andere factoren af. ‘Ik zit in de wachtkamer voor een nieuw contract. Technisch directeur Martin van Geel gaf aan dat hij met de begroting van volgend seizoen rekening moet houden. Aangezien Guidetti vertrekt, zijn een nieuwe spits en een nummer tien prioriteiten.’

‘Als die transfers rond zijn, bestaat de kans dat ze met mij nog rond de tafel kruipen.’ De Feyenoord houdt zich echter ook bezig met andere clubs. ‘Ik ben natuurlijk vrij om te gaan en staan waar ik wil en hou dus mijn ogen en oren open. Maar momenteel heb ik nog geen aanbiedingen op zak.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *