FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Geel maakt zich zorgen om gezondheid van Guidetti’

Feyenoord maak zicht zorgen over clubtopscorer John Guidetti. De Rotterdamse club heeft de eigenlijke werkgever van de spits, Manchester City, op de hoogte gesteld van de gezondheidsproblemen van de Zweed. Guidetti komt mogelijk de rest van het seizoen niet meer in actie en City is hiervan nu op de hoogte. Guidetti kampt met een zenuwontsteking in zijn rechterbeen.

“Het is zeer de vraag of John Guidetti in de reguliere competitie nog zal spelen. We gaan de laatste week in, waarin drie wedstrijden in acht dagen worden afgewerkt. De situatie van John is zo dat hij alleen met rust kan genezen van het virus dat hem te pakken heeft. Dat is zorgelijk. Dat hebben we ook aan City medegedeeld”, vertelde technisch directeur Martin Van Geel aan De Telegraaf.

Mocht Feyenoord nog zakken en vijfde of lager eindigen dan weet de club nog niet of het kan beschikken over Guidetti. Feyenoord moet dan play-offs voor Europees voetbal spelen na de competitie en het is nog niet duidelijk of Guidetti dan fit is en/of Zweden hem zal opeisen voor het EK.

“Ik heb nog geen oproep voor zijn uitverkiezing gezien. Maar het is mogelijk dat hij zo veel dagen van tevoren moet worden afgestaan. Dat heb ik met Sekou Cissé ook meegemaakt bij Roda JC. Men kijkt dan niet naar de belangen van de club in Nederland. John vindt dit zelf ook vervelend. Hij zit ermee en zijn gezondheidsproblemen komen iedereen gewoon heel slecht uit”, aldus Van Geel. Guidetti scoorde twintig keer in 24 competitieduels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *